Pazartesi, Nisan 4

şimdiki zaman

salondaki perdenin pembe çiçeklerinin ortasında ışıkta görünmeyen bir sarı var. ya da turuncu. bilmiyorum çünkü tül. ve tülden istediğiniz rengin gerçek kartelasını göremezsiniz. perdenin yanında yeşil sarkıntılar var. bunların güneşlik olduğu söyleniyor. bu sayede güneşi engelleyebiliyorsunuz. bir odaya güneş girmesinin engellenmesi yeterince saçma değilmiş gibi güzel görünmesi için bir de tülünden koyuluyor.

parkelerin bazıları karardı. nedenini bilmiyorum. benimle alakalı olabilir. kapıyı açık bıraktığımdan içeri su girmiş ve tahtaları karartmış olabilir. umrumda değil. ev sahibinden kaporayı almak istediğimde bu konuyu tekrar düşünebilirim.

meyve yemek için yeterince yerim yok. aslında bir portakal boğazımdaki paketin etken madde şiddetini azaltabilirdi. şuan bu kararı vermek için çok yorgunum.

şimdiki zaman inanılmaz. şimdi yani şuan. gördüğüm. yaşadığım an. şimdi. tüm gerçekliğiyle idrak yollarımı şenlendiren davullu zurnalı bir şölen. damat traşı olmamışım ya da gelin başım düğün için yeterli değil. bu nedenle şenlikler bensiz kutlanıyor. aslında neler yaşandığını da çok merak etmiyorum.

şuan bir yağmur ormanında koşmaktan daha önemli ne olabilir? hiçbir yere ya da her yere varmak için koşmaktan daha gerçek ne olabilir? aslında bu soruyla da yeterince ilgilenmiyorum.
nedeni midemdeki yanma olabilir.

pembe bir polar battaniyenin üzerine mavi ve yeşil benekler yapma fikrinin ilk çıktığı ana ışınlanmalıyım. bu sayede bir battaniyeye gerektiği kadar önem veren o muhteşem insanlarla tanışma fırsatım olur. polar bir battaniyeyle yeterince ilgilendiğim bir gelecek zamanın varlığını şüphe ile karşılıyorum.

ve şirketin bu mali bilanço ile yılı doldurmasının matematiksel olarak mümkün olmadığının anlaşıldığı o anda aklımın herhangi bir köşesinde yanacak parıltılı fikir ampullerinden düğün süsü yapacağım o günü.

doğrusunu isterseniz hayatta bazen durmak gerekiyor. şimdiki zaman böyledir. öyle uzun durur ki dimağınızı delip geçen yüklü uçların canınızı yakmasına zaman kalmaz. çünkü şimdiki zaman yeterince uzundur.

Hiç yorum yok: